over mij

Zo’n twintig jaar geleden – tijdens mijn zwangerschap – maakte ik kennis met yoga. Het was liefde op het eerste gezicht. Sindsdien is de yogamat een basiselement in mijn dagelijks leven geworden. Ook ben ik me gaan verdiepen in de innerlijke en filosofische aspecten van yoga.

Om me te bekwamen als yogaleerkracht voltooide ik de vierjarige Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte (500+ contacturen). Het diploma Kinderyogadocent behaalde ik bij Samsara Yoga Opleidingen. Beide vakopleidingen zijn erkend door de VYN en de Europese Yoga Unie. Met regelmaat neem ik deel aan yogabijscholingen en onderricht in boeddhistische meditatie. In mijn persoonlijke beoefening ben ik zeer geïnspireerd geraakt door yin yoga; bij Sarah Powers volgde ik o.a. een Insight Yoga teacher training intensive.

VlinderYoga is opgericht in 2006 (KvK 30218915). Voorheen was de praktijk gevestigd in Houten, met wekelijkse groepslessen voor diverse leeftijdscategorieën. Omdat ik nu een universitaire studie volg, staan de VlinderYoga-activiteiten voorlopig op een laag pitje. Voor freelance-opdrachten zijn er nog altijd mogelijkheden. Neem gerust contact op en ik stem graag met je af wat VlinderYoga voor je kan betekenen.

 

– – Namaste – –

Evelyne